onsdag, desember 09, 2009

Gullkorn fra adventstiden!

Det er allerede blitt 9.desember!!

Adventstiden så langt har vært innmari koselig.
Vi har hatt et nytt juleverksted, denne gangen var det pepperkakepynting vi tok til nye høyder av kreativitet ;)
Søndag hadde vi et nytt stopp på vår adventsstake-turne, denne gangen var det vår tur! Vi hadde gløgg og pepperkaker, og på toppen av det hele så vi dagens episode av Nissene på låven. Åååh det var en herlig følelse av norsk julestemning i stua - LYKKE!

Rundt omkring her i Redding begynner det å dukke opp det ene mer spektakulære julehuset etter det andre, her er julen i gang. Julen er nå og frem til 1.juledag. 2.juledag er det en kræisy shoppedag og så er det over for denne gang.

Adventstiden vi har i Norge, er noe helt spesielt, og det er noe ekstra fint med å la desember måned være en vente tid frem til juleaften og så ha en romjul full av fred og familietid. Vi blir ikke amerikanere med det først - eller det siste.




Gullkorn:
Men det er fantastisk å være her i Amerika ett lite år!
Mest av alt er det himmelsk (nesten bokstavelig talt) å ha så mange måneder i et miljø som handler først og fremst om Jesus, i alt! Det er så herlig.
Det forvandler både hjertet, tankene og livet - Alt til det bedre!

Guds Farshjerte er overvelmende. Han har alltid bare oppmuntrende tanker til oss. Han er en rettferdig Gud, men vi er også gjort rettferdige for Han gjennom Jesus. Dermed er det ingenting som kan skilles oss fra Hans kjærlighet til oss! Og Hans kjærlighet er grensesprengende og alltid over våre liv. Det er nok mye større enn vi noen gang kan fatte her på jorden. Vår lille hjerne klarer ikke forstå, vårt hjerte er for lite. Men vi kan alltid skjønne mer og mer, og det smaker av glede, trygghet og frihet!

I Guds rike er hver dag en juleaften midt i adventstiden - det er alltid nye gaver fra Gud, mens vi hele tid kan leve i forventning til det som ligger foran!



Apropos Fars (/Mors) kjærlighet, forventning og små gaver i hverdagen; vi fikk en herlig overraskelse posten fra mampapp!!


Ingen tvil om at Norge føles ekstra langt unna når det nærmer seg jul!
Tenker masse på alle dere der hjemme, og hilser dere med Efeserne 3,14-21!


- de helhjerta normennene, Kristina & Petter



1 kommentar: