fredag, januar 29, 2010

Skattejakt!

Ny outreach er i gang! 
(Ut-rekking på godt norsk, vi sendes ut for å rekke ut til flere Ü)
Etter å ha tilbrakt hver torsdag ettermiddag før jul på et eldrehjem, der vi lekte baseball med erteposer og tegna profetisk kunst til de eldre, vil torsdagene frem til mai innehold skattejakt!!
I dag var det torsdag, og tid for å bli strukket.

For de som ikke er kjent med skattejakt, kort forklaring:
Vi lager oss et skattekart, dvs clues for å finne skatter. Skattene er mennesker Gud ønsker å vise sin kjærlighet til ved at vi finner dem, ber for dem og viser dem kjærlighet. 
Skattekartet består av hva som popper opp i tankene våre (Gud liker fantasien vår!); utseende (hårfrisyre, farger på klær...), sted (butikk, en kafe, et skilt...) navn på personer, noe de trenger bønn for (vondt i kne, hodepine...) og noe uvanlig (sprettball, batman, fiskestang..what ever!) 
Så drar vi ut å ser etter cluene :) Veldig spennende!

En utrolig morsom måte å ta Guds kjærlighet ut på gaten, og det er herlig å fortelle folk at de er vår skatt. Er jo gøy å vise dama i rød genser med krøllete hår at vi fikk noen stikkord om henne før vi kom, og nå kan vi be for det vonde kneet hennes!

Var ikke akkurat sånn Jesus gjorde det kanskje, men jeg tror Gud digger frimodigheten til skattejaktere. Er det noe Han vil, er det å bruke oss til å minne andre på at Han finnes, tenker på dem og vil gi dem mer enn de tør tro!

I dag fant vi ikke noen av skattene på kartet vårt. Vi var ikke så frimodige.. 
Men som med alt annet Gud har for oss, er det mye nåde og rom for å vokse ;)  
Gleder meg til å fortelle om skatter vi har funnet i ukene fremover!

Målet er ikke å ha nok skattekart fullført, men at Guds skatter, som er overalt, får vite hvor verdifulle de er!! Det er vekkelse det :)

- skattene og jakterne, Kristina & Petter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar