fredag, mars 19, 2010

Amerikansk action med Gustav..

Ikke få panikk!
Dette er ikke Gustav. Men dette så vi på søndag da vi var på utflukt med Mia og Marit i Redding. Denne bilen var totalt overtent. Skumle greier!
Noen dager senere derimot, fikk vi et eget møte med røyk og lukten av brann fra Gustav!!
Tirsdag skulle vi tilbake til San Fran for litt mer sightseing og shopping, før Mia og Marit skulle fly videre til LA. På veien sørover kjørte vi nedom Fairfield, for M&M hadde blitt bitt av Michaels-basillen (en drømmebutikk for kreative sjeler!!). Takk JESUS for at vi hadde kommet oss av motorveien, for plutselig lukta det BRANN. Vi kjørte inn på første parkeringsplass, og da så vi det røyk av Gustav, M&M og meg løp unna.. Nå smeller det, tenkte vi alle tre!



Men ingen fare. Såklart. Bilen brant ikke, derimot var A/C-reimen svidd av...
Akkurat det visste ikke vi med det samme, og heller ikke de tre tøffe gangsta-gutta som hjalp oss. Men vi fikk trilla bilen bort til Seven Eleven, og fikk ringt etter leiebil og tauebil. En av gutta ville kjøpe Gustav, første respons var herlig - ja, værsågod. Men vi er nå glad vi ikke gjorde det, ettersom skaden virkelig ikke var så stor som lukten skulle tilsi..

Så Petter fikk skyss til Enterprise, og fikk fiksa verksted og tauebil i samme slengen, mens vi jenter venta... og venta. Noen glimt fra eventyret vårt:

Dette (de nydelige nye skoene til Mia, som hun lot mine overoppheta føtter får låne)...
..og dette satt vi og så på noen timer.
Petter derimot, tissetrengt, rastløs og litt spent, 
gikk noen ganger over parkeringsplassen i mens.

Så kom redningen!


Så alt endte godt tilslutt. Gustav ble ikke solgt, men fikk hvilt seg litt på verksted. Vi endte opp med å kun betale for tauinga dit, ettersom det var ingenting verdt å reparere! Så vi kom oss til San Fran tilslutt, og fikk sett solnedgangen over Golden Gate Bridge.


- de tålmodige actionheltene, Kristina & Petter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar