mandag, mars 01, 2010

kom som vi er


Å ha gode venner er nydelig, og spesielt sånne som henger hos oss ti timer i strekk fire dager på rad for å se ol! (Det liker vi Peri!!)

Vi elsker å henge med flotte mennesker, og digger å være flere enn to i stua.
Spontanbesøk er undervurdert, og et besøk trenger ikke koste mer enn en kopp te eller kaffe og god musikk fra Ipoden. Om ikke stuen er helt ryddig og vi bare kan by på det vi finner i skapet, kan vi kose oss fordet. I grunn kan det være de aller mest sjarmerende kveldene det!

Ja til spontanbesøk!



Venner og VIPs, ta oss på ordet! Stikk innom, forvent en kopp kaffe, gjerne ta med noe sjokolade, ta godstolen eller hjørnet i sofaen og føl deg som hjemme!

Vi trenger mer spontan besøk - La oss late som om mobiltelefonen ikke finnes, bare dørklokka!  Kan jeg få et rungende JA eller amen!?! ;)

- de pro-spontane, Kristina og Petter

1 kommentar:

  1. Føler jo at jeg må si JA og AMEN til dette. Synes forøvrig det er helt naturlig at dere vil ha enda mer besøk etter mitt ukeslange opphold. Får man først smakt på godsakene, en smak av himmel om du vil, ja, så blir man hekta. Det er jo dessuten godt at den feite stolen større enn toget får brynt seg litt. Alltid stas å besøke Ekerhovd-Ottersen, som lett disker opp med det de måtte finne, og ikke minst stabilt internett. Da er det duket for fest!

    Peri

    SvarSlett