mandag, mai 24, 2010

last days in Redding

Vårt fantastiske år i Redding er over! Det har vært over all forventning, og vi er både lykkelige og triste akkurat nå. Mest av alt utrolig takknemlig!! Vi hadde en del forventninger før vi dro - men vi hadde ingen anelse hva som ventet oss.. Gud sprengte alle forventninger!!! Jeg visste det var mer for oss av himmel på jord, og nå har jeg virkelig kjent smaken - og det har gitt en evig forsmak

Hva smaker det'a?!

Guds godhet - som vi ikke har mulighet til å favne med de hjertene og hodene vi har, men vi kan alltid ta i mot mer. Den er urokkelig, grunnleggende og livsforvandlende!
Glede
- dyyyp glede. Glede som man kan få styrke av, glede som ikke styres av omgivelser, men glede som bygger på sannheten om Gud. Den gjennomsyrer meg!
Frihet - frihet fra jantelov, frihet fra løgner, frihet fra å strebe, frihet til å være prinser og prinsesser. Frihet til å drømme!
Drømmer - har aldri drømt så mye før. Store drømmer, hjertedrømmer. Drømmer det ikke nødvendigvis står kirke eller kristen foran eller bak, men som Gud alikevel vil velsigne. Drømmer i hjerte - det er gitt av Gud.
Kreativitet - det er gudegitt! Jeg forstår mer enn noen gang at Gud ønsker vi skal utfolde oss. Gud elsker å skape og Han elsker skjønnhet - vi er kallt til å gjenspeile dette. Vi må slå oss løs!
Himmelsk perspektiv - det er så mye mer for oss, rett fra himmelen. Den Hellige Ånd har alt for oss, vi må bare søke Han og tro på mer enn vi kan forstå!

..det var noe!
Nok ord, mer bilder, fra våre nydelige intense siste dager i Redding;
 

Siste møte med Revivalgruppen vår
- klassen på 80 & den herlige laidbacke pastoren vår; Lance!



Idrettsdag, nest siste skoledag,

Petter og Daniel representerer Norge!
Kjekke menn i publikum, Petter & Martin..
..nydelige tilskuere, Damaris & Charlotte!

Hanging out... Martin & Gabriel!


En date med Charlotte og Martin vi vil huske for alltid.. :)

Herlig frokost utendørs, siden hele huset var pakka sammen.
Åååh, vi skulle gjort det før og mange ganger...
Vi tar det i Oslo, Charlotte & Eigil!

Absloutt sist dag i Redding; 17.mai!
Hipp hipp hurra - / good bye - frokost med gromgjengen...

Mimre
mimre.. Takk Jesus for kamera!!!


- de smakfulle og takknemlige, Kristina & Petter



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar