torsdag, februar 03, 2011

world - watch out!


Den siste uken har lillegutt hatt mange reisende milepæler. Forrige fredag hadde han sin første biltur! Med gode stopp innimellom, så den lille ryggen kunne strekkes ut litt, var turen en deilig opplevelse for Elias. Bildurr og Moffas jevne kjørerytme var søvndyssende og Elias sov fra Oslo til Bergen :)

Etter en herlig langhelg hos mommo og moffa, var Elias på sin første flytur i går.
Jeg var veldig spent før vi dro. Men Elias er virkelig en drømmegutt - på alle måter. Han drømte seg igjennom hele turen. Perfekt - for vi har tenkt å vise lillegutt verden, så dette var ikke den siste flyturen, men den første av mange!


Babyprat : flytur.

For å hjelpe små barn med trykket i cabinen, kan det hjelpe å amme under letting og landing. Eventuelt kan en smokk også være god å ha!

Tips til barnevogna: invester i Prampack! En genial "koffert" til vogna, som beskytter den under transporten. Det er dessverre veldig mye slitasje og skader på barnevogner når de sendes med fly. Med Prampack er vognen godt polstret og dersom det blir en skade på vognen, er det noen flyselskap som erstatter tapet.




3 kommentarer:

  1. Gode tips, tar notater for fremtiden ;)
    NYDELIG gutt forresten!!

    SvarSlett
  2. Where did you fly to? When do you fly to the states!!?

    I like your Baby-talk section :)

    SvarSlett
  3. Hei! Morsomt at dere kaller de Mommo og Moffa. Vi fant på samme navn til mamma og pappa siden Roberts foreldre og steforeldre brukte opp resten. Sander har kalt pappa for Offa, så da tenkte vi det kunne bli Mommo og Moffa. Men nå har mamma bedt om å få hete Bestemor, som ho gjør til de to andre barnebarnene, så vi er tilbake til Bestemor og Bestefar. Man kan jo ikke ha for mye av noe godt.
    Skulle kommentere flyturen også, men nå slo Viktor seg med ei leke så da må han ha litt kos.

    SvarSlett