søndag, oktober 11, 2009

Smakebiter av paradis



Sommerferie med familien = himmel på jord!


Petter hadde en travel sommer, med å jobbe dag og natt for å tjene penger til USAåret vårt. (Jeg laga middag...) Men vi fikk tid til både en tur sørover og vestover, avslappende dager i Drammen og koselige middager på Haslum.Hyttetur til Råde sammen med Mia, Ole Petter, hans vakre kone Ingunn og Helga og Astrid. En feriedag med blåbærplukking OG rensing, bading (..mer dypping) og robåttur over vannet. Idyllisk!!

Vår første ferietur ble en liten uke sørover for å nyte sommerparadiset sammen med Maria & Stian, og Martin - deres adoptivsønn, haha! Det ble grilling på Odderøya, Ticket to Ride på taket, filmkos, skogstur i miniskjørt og hæler, is på fiskebrygga... jammy!!

Etter en ny arbeidsuke for Petter, tok vi en liten uke på Lekven. Idyll!! Der var Linda allerede, ettersom hun bodde hele sommeren hos mampapp i år for å spare/tjene penger til Equador-året hennes. Det ble deilige dager med grillings i mampaps nye oase, trimturer, kinotur med Sid i Istid 3, koselige besøk hos mine fine kusiner og kafeturer i Bergenby! Smaken av lykke :)

I skrivende stund sitter vi på Starbucks i Redding og mimrer. Vi har et spennende år foran oss og vi har allerede fått gode smakebiter av hva Gud har for oss.. Vi gleder oss til fortsettelsen!!

Samtidig er det så herlig å vite at vi har en herlig familie på begge sider som er hjemme i Norge, og som vi gleder oss stort å se igjen til sommeren!! Himla glad i dere hele gjengen!

Jordomseilerne, Kristina Petter






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar