søndag, oktober 11, 2009

Vårt nye hjem i Redding CA


Velkommen til vårt nye hjem i Redding!

Vi storkoser oss i vår nye leilighet på Hilltop:)
Vi har soverom med VINDU(!!) og walk-in-closet, stort kjøkken og stue med vinduer ut mot den ville ørkenen (vill i forhold til holbergsplass hvertfall..), større bad med badekar og ikke minst vår egen gassgrill.
Med andre ord, mange av våre ønsker, etter året med sovealkove og toalett der du kunne kunne trykke nesa mot dodøra mens du satt og vanna skåla, er oppfyllt ;)



Etter de første ukene med luftmadrasser som sofa og to ikeabord som all interiør i stua, har vi nå fått investert i møbler og har fått det himla hjemmekoselig! Vi fant en billig sovesofa. Og på Wallmart fant vi en bokhylle, som kommer til å bli fylt opp ettersom vi får nye bøker hver andre uke. Den største skatten er stresslessen vår! Den fikk Petter gratis. Etter halvannen time med svette, støv og tepperens dekka vi stolen i et stort deilig teppe, og er nå blitt en drøm å hvile i!


Og så har vi såklart bilen vår!! Vår nydelige hvite jeep!!
Den er liten i forhold til de andre store truckene som kjører rundt her, men er full av kraft og pågangsmot. Så vi kalte den Marit ;)


Som toppen av kransekaka har vi et herlig svømmebasseng og et hothot boblebad!
Nydelig å starte varmedager med noen laps i bassenget, eller avslutte kvelden i bobler under klar stjerne himmel!


Som sagt, vi har sovesofa i stua... så VELKOMMEN over alle som vil! Vårt hjem er åpent for dem som ønsker å komme bort hit under en åpen himmel! For viktigere enn velsignelsen det nye hjemmet vårt er for oss, er alt det vi opplever at Gud har for oss for resten av livet. Han har virkelig satt en åpen himmel over Redding. Vi kjenner det i hjerte og ser det i menneskene rundt oss. Vi har begynt å drømme større og lengte mer etter Han. Vi kjenner Hans kjærlighet på kroppen og grenser sprenges i tankene våre. Det er himmelsk og dette er bare starten! Vi gleder oss til å dele historier og bønnesvar med dere :) Og igjen; velkommen over hvis dere vil!


- Livsnyterne, Kristina & Petter

2 kommentarer:

  1. Idyllisk!
    Gleder meg til å komme på besøk til dere.
    -Linda

    SvarSlett
  2. ååå!! eg gler meg sjuuuuukt til å komme på besøk!
    Maria

    SvarSlett