torsdag, november 26, 2009

Gullkorn fra hvilen :)


Nå er vi halvveis i thanksgiving ferien og hvilen begynner virkelig å senke seg. Det er godt med en liten hvilepause :) Har vært intense to månder, med innmari mye nytt, inspirerende og utfordrende. Nå er det en tid for å fordøye, prossesere og nyte det!

Så vi synes det er på tid å gi et lite innblikk i hverdagen vår her i Redding, på den supernaturlige skolen vår, og å dele litt av det som har rocka oss de siste ukene :)




En vanlig uke på skolen:


Mandag – fri dag
. Men vi har homegroup på kvelden; da møter vi folk fra norden/skandinavia, ber sammen, lovsynger sammen og deler drømmer for landene våre. Et fantastisk fellesskap!

Tirsdag:
Skoledag som starter med en time heidundrande lovsang – herlig! Alle skoledagene varer fra 1245 til 1730. Så er det middag vi lager hjemme for å styre unna all junkfood'n. På kvelden har Kristina et bok-kurs, der hun jobber med å få skrevet og trykket opp en bok!!! Spennende greier :)

Onsdag:
ny skoledag som avsluttes med smallgroup. Vi er da delt inn i jente og guttegrupper, på 5 pers. Dette blir et fellesskap der vi deler hva vi tenker på, hva Gud gjør i livet vårt, bønneemner, ber for hverandre, og blir skikkelig godt kjent!

Torsdag:
Skoledag som avsluttes med outreach: da sitter vi sammen med et lite team på et eldrehjem og tegner tegninger med oppmuntring til de eldre, synger sanger og bare prater. Koselig!

Fredag:
Skoledag som avsluttes med samling i revivalgroup – det er på en måte klassen vår. Vi er tilsammen 80 stykker – en herlig gjeng som vi har fått noen gode vennskap i allerede!

Lørdag:
FRI – men også en mulighet til å gå i Healingroom på formiddagen. Her ser de helbredelser hver helg. Folk triller ut sin egen rullestol, døve hører, krefter forsvinner.. Vi har ikke vært der enda, men skal neste helg. Da skal vi komme med spennende nytt, tenker vi!

Søndag – er kirkedag!
Obligatorisk for vår revivalgroup kl 8.30 og en kl 18. Men disse gudstjenestene er så full av liv og stemning, at man vil ikke gå glipp av dem ;) Midt i mellom stikker Petter og spiller fotball!

Jeps, det var en vanlig uke hos oss. Men omtrent hver dag inneholder så mye god undervisning og er stappfull av gullkorn, som sprenger både tanken og hjertet.

Gode gullkorn vi har hørt, ruger på og prøver å leve:

Guds farskjærlighet. Vi er Hans sønner og døtre, med tilgang til alle Hans ressurser i Kongerike. Vi er kongelige, men kan fremdeles bære en holdning til verden fra en tjeners perspektiv. Dersom vi virkelig innser at vår Far er skaperen av hele universet og har vunnet over alt ondt, hvordan vil vi da se på oss selv? Hva vil det ha å si for troen vår? Hva vil det ha å si for livet vårt?

Vi kan be med et himmelsk perspektiv. Hvordan vil våre bønner se ut, dersom vi ser for oss at vi sitter på vår Himmelske Fars fang og ber for det som skjer på jorden?
Hvor mye håp kan våre hjerter fylles med? Hvor mye kjærlighet kan vi ta i mot?
Som en av pastorene sier: «Jeg spør Gud hver dag om Han vil teste det ut på meg.»

«God wants to bless us more than I can pray for – more than I can comprehend.» Bill Johnson

Det kristne fellesskapet trenger å ha en kultur som bygger på ære [a culture of honor], der vi ærer Gud ved å også ære hverandre! «Honor defeat critical thinking!» Mark Brookes.
Det største vitnesbyrdet vi kan gi - av alle tegn, under, helbredelser, vekking av døde – er å elske hverandre!

Vi må ikke bygge en teologi som bygger på hva vi ikke ser skjer og hva som ikke har skjedd enda. Djevelen vil få oss til å ikke tro på under og helbredelser – deretter vil han få oss til å føle skam for at vi ikke opplever et gjennombrudd når vi ber for syke.
Det vi trenger er en livstil som har en grunnstein: GUDS GODHET! Da kan vi ikke skylde på Gud når gale ting skjer.

«We can't afford to think something different than what God thinks!»
Bill Johnson.



Mange av disse gullkorna innholder større frihet enn man kanskje tror ved første øyekast :) Så de er verdt å legge til hjertet og grunn på!


- de kongelige, Kristina & Petter

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar