lørdag, november 14, 2009

Gullkorn fra go`stolen i stua :)


Yup, yup! Vi har endelig fått kobla oss på verdens veven fra stua vår. Fant ut at det ble dyrere med all caramel frappen vi kjøpte på starbucks for å unytte oss av det gratise nettet der, enn å kjøpe eget nett og drikke (nesten) gratis te hjemme. Dessuten er det desidert mye mer nært og intimt når man kan sitte å dele livet når man er hjemme i stua si. Man kan liksom slappe helt av, slenge føttene på bordet, ta av seg maska og være helt seg selv...

Så nå blir det mer sjvong over blogginga, dere!

Her kommer gullkornet:
Ingenting er bedre enn å være seg selv. Lite topper å være 100% tilfreds med å være i sitt eget skinn og himla fornøyd med akkurat den man er! Er egentlig ingen grunn til noe annet. Vi er alle håndlaga (ja, er temmelig sikker på at Gud har en hånd - står i Bibelen det..) og nøye planlagt (det står også i Bibelen, svart på hvit!) Alikevel er vi ikke alltid veldig fornøyd med den vi er. Vi er kanskje heller ikke helt sikker på hvem det er engang.

Vet du hvorfor?
På grunn av løgn - en eller flere. Erfaringer, ord som er sagt mot oss, mangel på bekreftelse.. det er så mye som kan ha skapt grunnlaget for at vi har bygd oss opp en forståelse av hvem vi er. Om det du tenker, holder deg nede - da er det en løgn!
Og på grunn av frykt. Vi er redd for å slippe oss løs. Ikke så rart egentlig. Tenk å gønne på hundre prosent i eget skinn, og så bli avvist. Da er det bedre å bare ha gitt femtifem prosent, og satse på at det er de førtifem som egentlig ville slått an.

Det eneste som kan sette oss fri fra frykt som kommer fra løgnene vi har om oss selv, er sannhetene! Så om vi fyller oss med sanne tanker om oss selv - hva Gud tenker om oss, hvem vi er skapt til å være, hvem folk egentlig ser når de ser gullet i oss - da er det ikke snakk om å tørre lenger. For da vet vi jo hvor bra vi er! Sannheten setter oss fri, eller hva?

Vi er alle kongelige. Vi er hellige. Vi er elsket og lidenskapelig lengtet etter. Vi har daglig friends request fra Kongen, og Kongssønnen poker oss konstant.
Han som har skapt Universet blir sjalu om Han ikke får din oppmerksomhet. Det er ingenting mellom himmel og jord som skiller deg fra Hans kjærlighet. Det eneste som kan stoppe deg fra å kjenne det, er å ikke tro det.

I kjærligheten finnes det ikke frykt: Den fullkomne kjærligheten driver frykten ut... 
Vi elsker fordi han elsket oss først. (1. Johannes brev)


- prinsen og prinsessen 



 

2 kommentarer: