søndag, november 29, 2009

Gullkorn fra Thanksgiving


Da har vi fått opplevd vår amerikanske Thanksgiving i junaiten ;)
Dette har vi forstått er en stor dag, nesten så den slår julen har vi hørt!
Så til ære for amerikanerne, takk til Gud og fordi Petter mente det var sånn på film; pynta vi oss elegant til vårt spleiseparty på kvelden. Her var det full dress, dressko og slips på Petter - svart skjørt med høyt liv, hvit bluse og straighta hår på Kristina. Så fine atte!
For fine.. syntes Kristina da vi satt i bilen. Herreligland - ka om ingen andre e' pynta? Petter vi e' garrrantert overpynta! Men Petter sto standhaftig på sitt; Å hva så? Vi pynter oss fordi det gjør vi når vi feirer høytid. Nå er det vi to som ferier og hedrer, Kristina - med stil!

Alright, så dette ble en sjanse for Kristina å gi litt blaffen! Hvorfor bry seg om man skiller seg ut, når man gjør det med stil, eller hva?!

Vi entra partyet og skapte stor ståhei - vi var definitivt overpynta!
Men begeistringen var stor, skryten var genuin og ei av jentene fant frem sine høyhælte paljettsko til sitt ellers hverdagslige klesplagg - i ren inspirasjon!






Gullkorn!
Vi er kallt til å være et annerledes bidrag til partyet. Det er meningen vi skal skille oss ut når vi er venn med Jesus.
Selv når vi føler oss overpynta, eller kall det from / moralsk / ordentlig / overgitt om du vil.. i et selskap der standaren er en annen - vit at du inspirerer. Så vær frimodig. Vit at din skjønnhet smitter - for den er et gjenspeil av Fars skjønnhet. Vær alt du kan være!



- de poshe kalkunene, Kristina & Petter





 

 

2 kommentarer:

  1. hahaha, fantastisk! Vi var faktisk klare for å overpynte oss selv, men ble overrasket med et middagsparty som var flyttet til 12pm. Bra å høre at dere har hatt en god ferie!

    SvarSlett
  2. Fint å lese litt om hvordan hverdagen deres er: )

    SvarSlett