onsdag, april 07, 2010

revival in the park

En av dagene i Maschala, dro vi bort i parken midt i sentrum. Visste ikke helt hva vi skulle gjøre, så vi bestemte oss for ha en firetunnel bare for gøy. (Firetunnel = en herlig kreativ måte å be for mange av mange!) De første som gikk igjennom, var to stykker som hadde blitt helbredet etter at noen i teamet ba for dem. Og da det spredte seg, strømte folk til!!

Vi ble værende i parken i tre timer, og vi ba for mennesker uten stopp! Folk kom til oss, og maange ble helbredet!! (25 i teamet, som så i gjennomsnitt 10 helbredelser, blir ett par hundre helbreda!!) Her er ett par av vitnesbyrdene:

Klarere syn
Første jeg fikk be for, var en gammel mann som stoppet hos meg i firetunnelen. Han hadde dårlig syn, og jeg la hendene mine over øynene hans og ba Den Hellige Ånd helbrede øynene hans. Jeg fjernet øynene og han lyste opp. Hele ansikte hans var et smil! Han pekte på et skilt langt unna og leste det høyt! Så gøy!!

Kameramannen
Det tok ikke lang tid før et film crew fra nyhetene kom for å filme hva som skjedde. Så fort noen ble helbredet stormet de til for å intervjue. De var der i et par timer, og hadde hele tiden noen å intervjue. Det var så stort!
Helt på slutten, da vi var nødt til å gå til bussen, kom en av kameramennene til meg og ei i teamet og spurte om vi kunne be for han! Etter å ha sett all helbredelsen, hadde han fått tro for at han også kunne bli helbredet for dårlig syn. Vi ba og han ble helbredet!!!
Vi kunne se han stå etterpå å peke på skilt og vise sine kollegaer at han kunne se bra igjen!


Det var en fantastisk dag!! På en ny måte følte jeg at jeg gjorde det Jesus gjorde; ba for de syke der de var og så de ble helbredet. Å lese om Jesus og disiplene, og apostlene som kom etter, har fått nye dimensjoner for meg - og mersmak på mer av Guds rike her og nå!


- revivalistene, Kristina og Petter



In English

One of the days, we went to a park in Maschala. We started a firetunnel, and the first people who walk through had just been healed by some teammembers. When the word spred, people came to be prayed for!

We stayed in the park for 3 hours, and we continually prayed for people who came, and sooo many got healed!! (We were appr 25 in the team that day, and we saw in average 10 healing each - so a couple of hundred got healed in the park!!)



My first person I got to pray for, was an old man with bad sight. I laid my hands on his eyes, and asked the Holy Spirit to heal him. When I removed my hands, he could see clearly! His face was one big smile. So awesome!!

After a while a cameracrew from the news came, and interviewed all who got healed. They were there for a couple of hours, interviewing non-stop! At the end, one of the cameramen came and asked for prayer him self. His vision were bad, and He got healed!!

It was one AMAIZING day! In a new way, I felt I was doing what Jesus did; Praying for the sick He met and saw them get healed. Reading about Jesus and the disiples, and the apostles that followed, has been given new dimensions for me - and I want more of Gods Kingdom on earth, here and now!


2 kommentarer:

  1. Utrolig gøy! Sœrlig at mannen fikk bedre syn etter at du fjernet øynene hans

    SvarSlett
  2. Næmmen uff da, litt av en skrivefeil. DET hadde vært kræisi det!

    SvarSlett